CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, May 13, 2008

Zaboraveniot Vardar

Od mali nodze pratam fudbal sum gleadal sve i sesto ama ova deneska sto mu se slucuva na skopski vardar , prosto nemam zborovi. ne mi e jasno kako moze takov klub tolku nisko da padne.
I drugu golemi klubovi pagale ama za odreden period pak se vrakale na vrvot kaj sto im e mestoto,
megutoa so Skopski Vardar ne e taka. Dolgi godini nikoj ne ni pomisluva sto i kako so nasiot najgolem kolektiv, pa pocna da tone brodot vo nepovrat. deneska za zal se gleda krajot na dnoto vo koe se po izvesno deka mu nema spas. Se prasuvam kaj se tie ljuge sto stanaa denes nekoj i nesto blagodarenie na SKOPSKI VARDAR? Sto vardar gi napravi fudaleri a drugite samo finansiski gi zadovolia zarem ne e sramota taka da mu go svrtat grbot na klubot sto gi napravi denes da se toa sto se? da ne bidam i jas samo kriticar ko mnogu ostanati ima i dobri strani koi mozam da gi iznesam. najprvin da gi pofalam i voedno i da gi pozdrav najvernite navivaci na vardar loyal fans i komiti koi na sekoj mozen nacin se obiduvaat koku tolku da mu pomognat na Vardar.
Isto taka ima i nekoi zainteresirani strani koi sakaat vistinski da investiraat vo klubot samo dokolku sve se rascisti i bide kako sto treba. koj znae moze i ke duvaat podobri vetrista vo nasiot sakan vardar?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comments:

ONUR said...

Одлично брат супер напишано